Allan
pas på med at oprette jer
vi skulle ind og kigge hvad de havde og lavede en profil for at kunne gøre det, hvor de skal bruge konto oplysninger inden. vi er så inde og kigge hvad de har om beslutter os for ikke at købe noget og deaktiver profilen igen. idag 18.4 kommer der så en kasse, og de har trukket penge for noget vi ikke skulle have, fordi deres system låser den første kasse når man opretter sig, uden man kan gøre noget ved det. så hvis i vil kigge, lad være, ellers skal man efterfølgende kontakte deres kundeservices og få anulleret ordreren, selv om profilen er deaktiveret !! ikke okay

